God is kennis  

HET GOEDE NIEUWS ZENDING

Hoe kunt u de Evang. Zending Bem do Brasil steunen?

U kunt ons op verschillende manieren helpen.

Ten eerste door gebed

.

Het werk in Brazilië is een gebied waar satan en zijn gevallen engelen heersen, maar de Here Jezus Christus heeft de strijd voor ons gestreden en de satan en de zijnen overwonnen. Echter Uw tegenpartij, de duivel, gaat rond als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden (1 Petrus 5:8). Dus gebed is noodzakelijk. De Bijbel zegt in Efeze 6:10-20 dat wij onze geestelijke wapen uitrusting moeten aantrekken om weerstand te kunnen bieden tegen de machten der duisternis.

Ten tweede door ons financieel te steunen.

Dat kan op verschillende manieren. Door een éénmalige gift, een periodieke gift, een legaat, door adoptie van een kind. Zie giften.

Adoptie

Bij adoptie van een kind, betaalt u 30 Euro per maand. Voor dit bedrag adopteert u een kind uit de crèche of uit een arm gezin. Het kind ontvangt hiervoor drie maaltijden per dag, waarin alle benodigde vitamen aanwezig zijn. Eens per jaar ontvangt u een foto van uw kind en wordt verteld hoe het met uw kind gaat. Het kind waardeert het zeer als u op zijn of haar verjaardag mag u een cadeautje sturen. Wij kunnen u precies vertellen hoe u dit kunt doen en eventueel wat het kind nodig heeft.
U mag het kind bezoeken, maar denk er aan Braziliaanse kinderen en onze medewerksters spreken alleen Braziliaans Portugees. Voordat u uw kind bezoekt, stellen de BEM het op prijs als u hen eerst inlicht. Dan kunnen zij, indien nodig, nodige adviezen (zoals reisgegevens en vaccinaties) geven en het adres.

Ten derde door goederen.

Er is behoefte aan materiaal.

  1. Voor de kinderen is er kinderkleding nodig.
  2. Voor de crèche hebben we behoefte aan fluwelen Bijbel materiaal (weet u nog wel de fluwelen borden met de fluwelen Bijbel figuren?).

Vacatures bij de EZBB
We hebben christelijke tekenaars en native christelijke vertalers nodig.

  1. Die bekwaam is in het maken van tekeningen in CorelDraw.
  2. Die bekwaam is in het maken van animaties in 3D Studio of Maya.
  3. Die bekwaam is om deze website te vertalen in het Chinees.
  4. Die bekwaam is om deze website te vertalen in het Duits.
  5. Die bekwaam is om deze website te vertalen in het Frans.
  6. Die bekwaam is om deze website te vertalen in hun native taal.

Voor meer informatie, neem a.u.b. contact met ons op info@ezbb.org

Wilt u meehelpen?  Handschudden met adoptie