Preek 23 Wilfred - Wat zit er achter Covid-19 en 5G?

Wat zit er achter Covid-19?

Het Corona virus is al lang bekend en is aanwezig bij verkoudheid en griep. Echter de huidige Covid-19 is een mutant corona virus, naar verluidt afkomstig van vleermuizen of katten. Door bloedinfectie of ontlasting tijdens het slachten op de markt, waardoor het zich snel verspreidde. Het is moeilijk te bewijzen of dit expres is gebeurd. Mensen op aarde hoeven niet verbaasd te zijn, omdat het laatste boek van de Bijbel, Openbaring, duidelijk onthult wat er in deze laatste dagen zal gebeuren. 2000 jaar geleden vertelde God de apostel Johannes wat er in de eindtijd zal gebeuren. Deze dingen zien mensen nu duidelijk vervullen. Omdat bestuurders van staten en burgemeesters ongehoorzaam zijn aan hun president, ja zelfs denken het beter te weten dan artsen, stellen zij in hun dwaasheid lockdowns in, ingegeven door satan en andere machten. Ziekenhuisartsen krijgen van directeuren de opdracht om de doodsoorzaak als gevolg van Covid-19 te noteren, hoewel de oorzaak anders is.
Heel vreemd dat er veel materiaal was om noodziekenhuizen te bouwen, voldoende zuurstof buizen en andere bouwmaterialen, genoeg bedden, matrassen, lakens en kussens, maar maskers en maskers waren er ONVOLDOENDE. Dus dat was reeds gereserveerd met voldoende voorraad met als doel geld te verdienen. Maar mensen te laten sterven aan Covid-19 door gebrek aan medische benodigdheden. Bovendien was de blokkade goed gepland om 5G-antennes te installeren en mensen bang te maken om thuis te blijven. Covid-19 doodt veel mensen (echter vreemd genoeg is het totale aantal doden slechts 8-15% meer). Velen doden ook zichzelf omdat ze het niet meer aankunnen om thuis te blijven en opgesloten te zitten. Het huiselijk geweld neemt toe. Democratische en communistische leiders gebruiken de blokkade (lockdown) om banen en gezinnen te vernietigen en daarmee het land te vernietigen met het doel satan de macht te brengen. Het is het werk van satan achter de schermen die het menselijk ras wil vernietigen en een groep van mensen die een super menselijk ras wenst te creëren dat communiceert met buitenaardse wezens.
Het betreft een geheime groep, waaronder rijke mensen en bankiers, die de mensen in de wereld wensen terug te brengen tot een zesde van de huidige bevolking. Zoek op internet en vind hun plannen.

Waarom is 5G zo belangrijk voor de software-industrie?

Een OS-softwarebedrijf (directeur man en zijn vrouw) is een van de grootste donateurs van de WHO. Wat heeft software te maken met WHO? Je kunt zeggen dat het liefdadigheid is. Maar is dat zo? Het bouwt zeven fabrieken om vaccins te produceren. Dit vaccin blijkt het DNA van mensen te veranderen. Het vaccin kan men scannen en het is niet verwonderlijk dat het het nummer 666 of 606060 geeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de persoon in de Grote Verdrukking het merkteken 666 van het Beest aanvaardt, daarna NIET MEER TERUG NAAR GOD KAN, want zijn of haar DNA is veranderd. Niet langer het lichaam, de ziel en de geest van God, de mens is geschapen naar het beeld van God, maar zijn of haar DNA is veranderd in dat van het Beest, dat niet ongedaan kan worden gemaakt omdat men absoluut toebehoort aan het Beest en de valse profeet (satan).
Dit bedrijf bezit ook het patent voor het virtuele geld dat mensen verdienen voor het werk dat via de computer wordt geleverd. 5G biedt een zeer grote gegevensstroom. In staat om zelfrijdende auto's, bussen en treinen te besturen, planten en oogsten via machines/robots. Daarom is er geen behoefte aan mensen. Mensen zijn er te veel en moeten daarom afnemen. Computers zijn stomme machines, het enige wat ze kunnen doen is rekenen 0 + 0 = 0 e 0 + 1 = 1. Door hun hoge snelheid hebben ze zeer snel toegang tot dit resultaat. Kunstmatige intelligentie is niets anders dan in zeer korte tijd zeer snel gegevens opvragen in een enorme database. Maar als het antwoord NIET in de database staat, blijft het antwoord uit (het antwoord moet geprogrammeerd zijn). Alleen mensen kunnen probleem oplossen (er is geen gegeven in de database); daarom moeten mensen verbonden worden met supercomputers. Dit wordt gedaan door het meten van de alfa-, bèta-, delta-, gamma- en radiomagnetische straling van de hersenen. Door hartslag en bloedstromen te meten, weet de computer dat de persoon niet liegt. Hiervoor is 5G nodig, wat een zeer hoge frequentie is (in de 5GHz-band). En in Nederland wordt er al gewerkt aan 6G, een nog hogere frequentie.
Voor deze datastroom zijn veel antennes op aarde nodig. Nu zijn er reeds veel 5G-satellieten in de lucht en dagelijks worden er meer gelanceerd (inbegrepen door dit OS-softwarebedrijf). Het lijkt erop dat er al 20.000 in de lucht zijn. Omdat het de hele wereld moet omvatten, inclusief oceanen en woestijnen. Elke persoon ter wereld moet worden bekeken (en gecontroleerd).

Wat is het gevaar van 5G?

Artsen en laboratoriumtests hebben bewezen dat 5G of hoger, kanker veroorzaakt en dodelijk is. De golflengte is vergelijkbaar met de golflengte in de magnetron, dus het is alsof je je hoofd voor de magnetron houdt tijdens in gebruik zijn.
Het is erg gevaarlijk voor kinderen. De volwassen schedel is gevormd en gefixeerd en biedt ENKELE bescherming, maar is niet compleet. Baby's en de kinderschedel tot 6 jaar zijn niet volledig aan elkaar gegroeid en nog bewegelijk en deze golflengten zijn gevaarlijk voor de kinderhersene.
30 jaar geleden studeerde ik op de HTS, en toen was het gevaar van de magnetische straling van 50Hz hoogspanningskabels al ontdekt en werd besloten dat de appartementen en het huis binnen een straal van 1 km moesten worden gesloopt. Nu werken de mobiele 5G telefoons en andere 5G apparaten op 5 GHz, een 109 hogere frequentie. Als je bijvoorbeeld je hoofd op 50Hz (50 keer per seconde) slaat, maar nu sla je 109 sneller. Verbaasd dat dit kanker zal veroorzaken?

Dit zijn feiten. Je kunt het internet en in boeken onderzoeken, er is veel geschreven over 5G.

Reeds nu vanwege Covid-19 hebben werknemers in sommige fabrieken een applicatie op hun mobiele telefoon nodig die het lichaam van de werknemer constant meet. Deze data wordt verstuurd aan de bedrijfsarts en geeft een signaal als men elkaar te dicht nadert.
Men experimenteert reeds met Alzheimerpatiënten middels een robotpil die in de hersenen verblijft en neuro doorgeeft en de hersenen beïnvloedt. In de toekomst zijn er plannen dat mensen een robotpil in het lichaam laten circuleren die waarschuwt voor een toekomstige ziekte en dat je al preventieve medicijnen slikt. 2000 jaar geleden voorspelde God deze toekomst die we ingaan. Volledige controle over mensen. Dus wees gewaarschuwd! Dat is wat er achter Covid-19 en 5G zit! Geen sciencefiction!

Aangezien dit feiten zijn, weten we dat we de eindtijd en de Grote Verdrukking naderen. Het staat in de Bijbel, dus HET GAAT GEBEUREN, het is nu slechts een kwestie van tijd! Dit is het moment om uw beslissing te nemen voor Jezus Christus als Heiland en Heer. Als je die beslissing in de Grote Verdrukking moet nemen, zal het erg moeilijk en mogelijk met jouw dood, marteling, honger en dorst betalen. Zodra je besluit om het merkteken te accepteren, zal je DNA veranderen en is het ONMOGELIJK om je beslissing te berouwen en terug te keren naar God. Nu heb je nog steeds de mogelijkheid om meegenomen te worden met de Opname van de Kerk naar de Hemel. Na de Opname van de Gemeente is die weg definitief afgesloten. De enige weg is misschien naar de Nieuwe Aarde, maar dat zal een zeer moeilijke beslissing zijn en zul je zeer resistent tegen satan moeten zijn met pijn, honger en dorst. Dit is het moment om te beslissen.