Preek 20 Wilfred - Corona Virus en het gezin

Het huiselijke geweld in de gezinnen neemt toe, hoe reageert de christen

Het corona virus en het gezin. Het is verontrustend dat het geweld binnen het gezin toeneemt. Wij dienen rustig te blijven en irritatie rustig te bespreken. Het is voor iedereen een moeilijke tijd onder zware omstandigheden; Galaten 5:22 zegt dat één van de vruchten van de Heilige Geest ZELFBEHEERSING is, laten wij bidden voor deze kracht.

Hoe kunnen wij het corona virus en Covid-19 bestrijden?

Laten wij a.u.b. een masker dragen wanneer wij naar een winkel gaan. De ziekte toont zich pas 14 dagen na de besmetting. In die tijd kan men drager zijn van het corona virus of Covid-19 en nadere (onbewust) besmetten, daarom DRAAG EEN MASKER als je de straat op gaat en naar een winkel.

Hoe is de seksuele gemeenschap van de christen in deze tijd van corona virus?

Artsen, verpleegkundigen en alle die in de gezondheidszorg werken hebben een moeilijke tijd. Zij zien de dood onder ogen, maar niet spreekt over het onderbrekende contact met een vrouw of man en met hun kinderen en nog minder over het feit dat zij geen seksuele gemeenschap hebben reeds gedurende vele weken. Indien je het als man en vrouw kunt opbrengen, ook dat is een vrucht van de Heilige Geest, heb geen seksuele gemeenschap. Wanneer jullie de behoefte aan de seksuele gemeenschap hebben, kus elkaar niet op de mond, noch in het gelaat. Geen gezicht tegen gezicht. En verander NIET naar anale seks. GOD HAAT DE ANALE SEKSUELE GEMEENSCHAP.

Hoe behandelen wij onze gedragen kleding?

Was je kleding boven de 40 graden als de kleding dit aan kan en strijk met een stoomstrijkijzer met stoom om de virussen te doden.